Mariana Stefan - professional organizer

Salut, mă numesc Mariana şi motoul meu este less is more.

Ador ordinea şi îmi place tot ceea ce este organizat, practic şi util. Organizarea îmi simplifică viaţa, mă ajută să economisesc energie, bani, şi îmi permite să am mai mult timp pentru tot ceea ce este cu adevarat important şi esenţial. Consider că a pune lucrurile la punct nu este doar un act fizic ci un gest de respect pentru noi şi pentru cei din jur. Ordinea ne influenţază pozitiv nivelul nostru de energie şi ne ajută să avem claritate mentală.

Iubesc esenţialitatea şi simplitatea şi îmi place să-i ajut pe oameni să simplifice viaţa de zi cu zi şi să redescopere plăcerea şi uşurinţa de a trăi propriul spaţiu şi timp. Motiv pentru care în 2017 am făcut un curs pregătitor de professional organizer.

Locuiesc în Italia şi am avut posibilitatea să practic aici munca de professional organizer, de aceea am hotărât să creez un blog unde să pot împărtăşi din experienţa mea şi pentru cei interesaţi din România.

Dacă sunteţi curioşi să aflaţi cât mai multe despre organizare, space clearing, minimalism, vă invit să intraţi pe site-ul meu.

Mulţumesc!